Guide safer og skap

Velkommen til et av Norges største utvalg av brannsikre safer, datasafer, verdiskap, våpenskap osv. Vi lagerfører alt du trenger av safer og skap og tilbyr i tillegg gratis levering av din safe helt hjem til din gårdsplass. Vi gjør det enkelt å kjøpe safe i en nettbutikk. Under vil du finne en gjennomgang av de ulike typene safer - slik at du skal kunne velge rett safe tilpasset dine behov for oppbevaring.

Safe levering gratis liten rod
Brannsikre safer

 

En brannsafe (også kalt brannsikker safe) er i dag den mest vanlige og mest solgte safetypen vi har. En brannsafe passer til alle, og du får i tillegg mye safe for pengene. En brannsikker safe er perfekt for å oppbevare permer, dokumenter, pass, bilder, verdsaker osv. Alle våre brannsafer leveres med en lynrask digital kodelås slik at du enkelt åpner safen kun med bruk av kode. Enkelte modeller kan også leveres med en avansert fingeravtrykkslås.

Hva oppbevarer man i en brannsafe?

Det er først når man får en brannsafei hus at man forstår hvor funksjonell den er. Du har garantert veldig mye du kunne tenkt deg å beskytte, og en brannsafe fra Diplomat gjør jobben for deg. Det er kun plassen som setter en begrensning på hva du kan oppbevare i en brannsafe. De fleste velger å oppbevare pass, viktige dokumenter, små verdisaker, fotokamera osv. i en brannsafe. Mange har også permer med dokumenter de ønsker å oppbevare på et sikkert sted.

Er det forskjell på brannsafer?

Ja, dessverre er det er stor forskjell på de ulike brannsafene på markedet. Vi fører brannskap fra bl. annet anerkjente Phoenix Safe. Det gjør vi fordi vi mener Phoenix Safe sine brannsikre safer er de beste på markedet. Safene er testet og godkjent i henhold til NT Fire 017 - en viktig pekepinn på at brannskapet faktisk beskytter innholdet ditt slik den skal. Dessuten er kvaliteten på Phoenix sine brannsafer enestående, og det er svært sjelden noe problem med hverken låsen eller selve 'skallet' på safen.

Alle har behov for en brannsafe, også bedrifter. Her kan du oppbevare ting som du ikke vil miste ved en eventuell brann.


Våre 3 mest populære brannsafer

25L brannsikker safe fra Phoenix

Phoenix Titan FS1282E, 25L - brannsikker safe med kodelås

Brannsikker brannsafe (25L) fra Phoenix Safe med digital kodelås. Sikrer dokumenter og verdisaker mot brann.

kr. 4149,-

Fri frakt

36L brannsikker safe fra Phoenix Safe

Phoenix Titan FS1283E, 36L - brannsikker safe med kodelås

Brannsikker safe (36L) fra Phoenix Safe med elektronisk kodelås. Med 60 minutters branntest NT FIRE 017.

kr. 4949,-

Fri frakt

63L brannsikker safe fra Phoenix Safe

Brannsikkert skap med kodelås, 63L - Phoenix Fire Fighter FS0441E

Brannsafe fra anerkjente Phoenix Safe med god plass til viktige papirer, pass og verdisaker. Med branntest 90 minutter.

kr. 6749,-

Fri frakt
Datasafe

I prinsippet er en datasafe det samme som en brannsafe, men med ekstra beskyttelse for dine datamedier. Datamedier som f.eks. cd`er, minnebrikker, tape, hardisker osv. krever nemlig ekstra beskyttelse ettersom de ikke tåler temperaturer høyere enn ca. 50 grader. En normal brannsafe vil desverre ikke kunne beskytte denne typen produkter godt nok - og derfor finnes det egne datasafer. Datasafene selger vi mest til bedrifter som har backuper, viktige cd`er, taper osv. som ikke må gå tapt ved en eventuell brann.

Ønsker du kun en brannsafe for dokumenter og andre verdisaker, men samtidig vil oppbevare noen få datamedier kan en datainnsats være tingen for deg. En datainnsats (også kalt databoks) kan plasseres inn i en brannsafe, slik at du benytte resten av brannsfen til permer, pass, og andre verdisaker. Datainnsatsene finnes i ulike størrelser tilpasset de ulike brannsafene vi tilbyr.

Våre 3 mest populære datasafer

7L datamediesafe med elektronisk kodelås

Diplomat Datasafe DS 1125 EN - 7L

Beskytt cd`er, disker, backuper osv. med en godkjent datasafe fra DIplomat

kr. 4549,-

Fri frakt

Kombinert data og dokument brannsafe

Diplomat DC 3070 EH data / dokumentsafe - 64L / 7L

Kombinert data / dokument safe med elektronisk kodelås

kr. 7949,-

Fri frakt

27L datamediesafe med elektronisk kodelås

Diplomat Datasafe DS 1070 EH - 27L

NT Fire godkjent datasafe fra Diplomat med elektronisk kodelås

kr. 9399,-

Fri frakt
Våpenskap

Våpenskap sier seg selv - de er laget for å beskytte dine våpen fra uvedkomne. Alle våpen skal i dag oppbevares i et FG godkjent våpenskap. FG godkjenningen sørger for at du er trygg på at skapet tilfedstiller strenge krav for innbruddssikkerhet. Dette er din garanti for at våpen du oppbevarer i våpenskapet ditt er trygt oppbevart for uvedkommende.

Velger du å ha et våpenskap som veier under 150KG er kravene at skapet må fastboltes. De fleste skap er klargjort for dette og selve fastboltingen gjør du enkelt selv.

Brannsikre våpenskap

Vi har også våpenskap som er brannsikre, dvs. at de i tillegg fungerer som en brannsafe. Da kan du i tillegg til våpen oppbevare dokumenter, verdiskaper, pass osv. i skapet. Brannsikre våpenskap leveres som regel uten en klassifiering på hvor lenge de tåler en brann - ettersom de er bygd på en annen måte enn brannsafene. Det er dermed innbruddsikkerhet som er hovedfokus med et våpenskap. Mange velger derfor å sette inn en brannsikker koffert i et våpenskap, og heller oppbevare dokumenter osv. i denne.

Mange benytter i dag også våpenskapet som en safe, hvor man oppbevarer mindre verdiskaker og annet verdifullt. Ettersom våpenskap er FG godkjente har de også god beskyttelse mot et eventuelt innbrudd.

Populære FG godkjente våpenskap

Lekkert, FG-godkjent våpenskap

Raufoss SafeHouse våpenskap for håndvåpen

Norskprodusert FG godkjent våpenskap / sikkerhetsskap med 20L innhold. For vitale våpendeler, verdigjenstander osv.

kr. 2989,-

Fri frakt

FG godkjent våpenskap for 5-7 langvåpen

Franz Jæger Våpenskap - FJ 5/7 XS ECO

FG godkjent våpenskap for 5-7 våpen og ammunisjon. Vekt: 80 KG.

kr. 5449,-

Fri frakt

FG godkjent våpenskap med ekstra sikkerhetsskap

Franz Jæger Våpenskap - FJ 5/7 XS ECO KOMBI

FG godkjent våpenskap med ekstra safe på toppen av skapet. Praktisk løsning for mer oppbevaring.

kr. 6179,-

Fri frakt

Populært FG godkjent våpenskap for 5-7 langvåpen

Franz Jæger Våpenskap med overskap - FJ 5/7 Std

Solid FG godkjent våpenskap med overskap for 5-7 langvåpen, hagler og rifler. Vekt: 110 kg. Med ekstra toppskap.

kr. 7549,-

Fri frakt

Stort våpenskap for 8-16 våpen og div. verdisaker

Franz Jæger Våpenskap 150KG - FJ 8/16 Std.

Stort våpenskap med plass til 8-16 langvåpen, hagler og rifler. En av våre bestselgere! Vekt: 158 kg.

kr. 9149,-

Fri frakt

Brannisolert og FG godkjent våpenskap

Brannsikkert Våpenskap - FJ 8/16 FI Std

Brannisolert våpenskap fra Franz Jæger. For 8-16 våpen. Vekt: 185 kg.

kr. 10499,-

Fri frakt
Sikkerhetsskap

Vanlige sikkerhetsskap gir en trygg oppbevaring av verdisaker mot innbrudd, nasking og annen ytre påvirkning. Sikkerhetsskap er normalt ikke brannklassifisert, selv om mange modeller kan leveres lett brannisolert og vil kunne sikre innhold i en mindre brann. FG godkjente sikkerhetsskap er ment for oppbevaring av særskilt tyveriutsatte gjenstander samt godkjent for oppbevaring av våpen og ammunisjon.

Et sikkerhetsskap har en bedre innbruddstyrke enn vanlige sikkerhetsskap som ikke er FG godkjent. Flere modeller av sikkerhetsskap kan også leveres brannisolert. Kontanter og ihendehaver papirer inntil kr. 20.000,- uten alarm og inntil 50.000 med FG godkjent alarm. I dette segmentet finnes også nøkkelskap, våpenskap og hylleskap samt pc skap.

Verdiskap

Et verdiskap er ment for oppbevaring av verdifulle gjenstander, verdisaker, kontanter osv. Et verdiskap er meget innbruddsikkert - og noe av det ypperste du kan ha for å oppbevare det du verdsetter aller mest. Vår serie med Franz Jæger verdiskap er i tillegg til innbruddsikkerhet også brannisolert. Dette betyr at skapet fungerer som en kombinert brann og innbruddsikker safe.