Personvernerklæringen

Vi tar ditt personvern på alvor og gjør alt vi kan for å beskytte informasjonen vi får fra deg. Har du spørsmål vedr. personvern og hvordan vi behandler dine data - ta kontakt med oss på tlf. 64 00 94 54 eller epost post(alfakrøll)sikkerheten-selv.no.

 
Denne personvernserklæringen beskriver hvordan Støk Handel AS (sikkerheten-selv.no) samler inn personopplysninger, bruker personopplysninger og arbeider for ivareta sine besøkendes personvern - deriblant retten til å bestemme over egne personopplysninger.
 

Behandlingsansvarlig

 
Behandlingsansvarlig er Støk Handel AS, som er ansvarlig for at behandlingen av personopplysninger skjer i tråd med gjeldende regelverk.
 

Hvorfor samler vi inn opplysninger om deg?

 
For å samle inn personopplysninger er man avhengig av å ha et formål for innsamlingen. Vi samler inn personopplysninger for å gjennomføre bestillingen din. Dette innebærer at dine opplysninger brukes for å levere produktet og at de kan brukes for å oppnå kontakt med deg knyttet til bestilling. Dette kan f.ek.s være spørsmål om levering, produkter som ikke passer sammen, lagerstatus osv.
 

Rettslig grunnlag

 
Vår behandling av personopplysninger skjer for å kunne oppfylle en avtale ovenfor deg som kunde. Dette hjemles i Personvernforordningen artikkel 6.1 a)
 

Hvilke personopplysninger behandles

 
Støk Handel AS behandler disse opplysningskategoriene:
 
  • Navn
  • Adresse
  • Tlf. nr.
  • E-post
  • Ordreinformasjon (produkter)

 

Hvor samles personopplysningene inn fra?

Opplysningene samles inn ved utsjekk fra nettbutikk, der blir du bedt om å legge inn leveringsinformasjonen.
 

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene

Det er helt frivillig å gi fra seg opplysningene, men vi har dessverre ikke mulighet til å sende deg bestillingen din uten din leveringsinformasjon. Vi er dermed avhengig av at du gir oss leveringsinformasjonen for å kunne gjennomføre handelen.
 
Ønsker du ikke å gi fra deg informasjon som navn og adresse anbefaler vi at du kommer innom vår fysiske butikk på Dal i Akershus. Her kan du handle de fleste av våre produkter over disk.
 

Utleveres opplysningene til tredjepart?

Informasjonen vi samler inn for å oppfylle vår avtale med deg som kunde blir også tilgjengelig i følgende andre systemer.

Betalingsformidlere (for at du skal få betalt)
  • Klarna:https://www.klarna.com/no/personvern/
  • Nets:https://www.nets.eu/Pages/GDPR.aspx
Logistikksystem (for at vi skal få sendt pakken din)
  • Consignor:http://www.consignor.com/data-security/
  • Postnord:https://www.postnord.com/en/about-us/gdpr/
Regnskap / ERP (for at vi skal overholde regnskapsloven)
  • Visma:https://www.visma.com/privacy/

 

Kontaktinformasjon

 
Støk Handel AS
Folkeparken 13
2072 DAL
 
Tlf. 64009454