Levering av safe
Vi leverer din safe helt hjem til deg. Og ikke minst - helt gratis!

Er du bekymret for hvordan du skal få safen din levert?

Da trenger du ikke lenger å bekymre deg. Som Norges største og ledende nettbutikk for kjøp av safer sender vi helt gratis - hver eneste dag - alle typer safer og skap til fornøyde kunder over hele landet. Sammen med våre transportører har vi over flere år utviklet et unikt samarbeid for levering av safer i alle vektklasser.

Enklere og billigere kan det ikke bli!

Etter at du har bestilt din safe enten pr. telefon eller vår nettbutikk blir den pakket og klargjort for sending. Normal sendingstid er ca. 4-12 dager avhengig av hvor i landet du bor. Er du privatkunde vil du motta en sms med transportøren med informasjon om når skapet er planlagt levert. Er du ikke hjemme når safen du har kjøpt skal leveres er både vi transportøren aldri mer enn en telefon unna.

Bærer sjåføren safen helt inn og setter den på plass?

I enkelte tilfeller hjelper sjåføren deg med å trille safen inn, men vi kan ikke garantere det ettersom dette i utgangspunktet ikke er inkludert i prisen. Har du trapper osv. er det uansett ikke mulig for sjåføren å trille safen inn, og han vil da sette fra seg safen på bakkeplan der bilen kan stoppe.

Brannsikre skap, våpenskap, nøkkelskap osv. med vekt opptil 60-80 KG får de aller fleste inn selv uten problemer. Det er svært sjelden vi selger innbæring for denne typen skap. Stort sett alle safer du kjøper hos oss kan du også ta av døren for å minske vekten med helt opptil 30%.

Ved tyngre safer kan det være lurt å avtale med naboer, venner eller bekjente slik at du man er 2-3 mann til å bære skapet inn.

Jeg ønsker at safen skal bæres helt inn%2C tilbyr dere det%3F

Mange av våre kunder ønsker å få safen levert helt inn. Dette er mulig stort sett over hele landet mot et pristillegg. Du må da kontakte oss på forhånd før du bestiller, slik at du får tilsendt et skjema som må fylles ut. Skjemaet sender vi til transportøren som gir oss et pristilbud på oppdraget.

Vi fakturer deg den samme prisen som transportøren fakturerer oss - enkelt og greit.

Priseksempel 1
Safe 100 kg. Innbæring i Oslo, 3 etg. med heis. Ingen hindringer.

Ca. pris: 2500,-

Priseksempel 2

Safe 100 kg. Innbæring Bergen, 3 etg. uten heis. Flere dørstokker.

Ca. pris: 3000,-