Sikkerheten-selv.no - Hele Norges sikkerhetsbutikk

Sikkerheten-selv.no er i dag Norges største og ledende nettbutikk for kjøp av brannsafer, sikkerhetsskap, nøkkelskap og våpenskap. Vi lagerfører et stort utvalg safer i ulike klassifiseringer, størrelser og modelltyper - alt for at vi skal kunne tilby safen best egnet for ditt behov.

Uansett om du trenger en brannsafe til privatbruk, sikkerhetsskap på jobben, eller et nøkkelskap for å holde styr på alle nøklene finner du det hos oss.

Og best av alt:

Vi leverer din safe helt hjem uten ekstra kostnad!

Safe levering gratis liten rod
Gratis levering av din safe

Etter mange år i safebransjen har vi opparbeidet oss svært gode avtaler og betingelser med våre transportører og tilbyr i dag gratis levering på stort sett alle safer og skap. Vårt transportnett dekker hele landet og safen mottar du som regel i løpet av 4-8 dager etter bestilling. Er du privatkunde ringer sjåføren deg på forhånd for å avtale levering med deg. Sjåføren skal ALLTID ha en signatur for å bekrefte levering, så ikke vær redd for at sjåføren leverer uten at du er tilstede.

Kort oppsummert er det nå enklere og billigere enn noen gang å kjøpe safe på internett. Istedenfor å reise til en lokal butikk som kun tilbyr et lite og begrenset utvalg safer og til høye priser - tilbyr vi nå et gigantisk utvalg til de laveste prisene.

Stort utvalg og lave priser

Tidligere har safer kun vært tilgjengelig i noen få utvalgte spesialbutikker i de større byene. Ofte har utvalget i disse butikkene vært begrenset ettersom volumet ikke har vært stort nok. Som en av Norges ledende sikkerhetsbutikker tilbyr vi nå hele Norge det samme store utvalget av alle typer safer og skap. Dette gjør at vi i dag omsetter store volum til både privat og bedriftsmarkedet, og kan dermed tilby alle våre kunder de beste prisene på markedet.

Produkter du kan stole på

Sikkerheten-selv.no er i dag et anerkjent navn i sikkerhetsbransjen og vi lever av fornøyde kunder. Vårt konsept baserer seg alltid på å tilby produkter av høy kvalitet. Hos oss vil du aldri finne produkter av dårlig kvalitet, restpartier osv. Spesielt når det gjelder safer er dette veldig viktig. I dag flommer markedet over av billigsafer fra Kina med uautoriserte klassifiseringer og godkjenninger, stålplater som ruster, kodelåser som låser seg osv.

Vi har valg å samarbeide med en av verdens ledende safeprodusenter, nemlig Diplomat Safes. Diplomat er en Sørkoreansk safe produsent som helt siden 1982 har eksportert safer og skap til over 100 land. Diplomat regnes å være en av de mest anerkjente og respekterte aktørene på markedet og vi har selv besøkt Diplomat i Sør-Korea og med egne øyne sett produksjonslinjen. TIl høyre kan du se noen av de mest anerkjente internasjonale godkjenningene Diplomat innehar. F.eks. leveres alle brannsafer med godkjent sertifikat for test av NT Fire 017 fra Sverige.

Se en kort film fra vårt besøk hos Diplomat

La oss hjelpe deg

Daglig hjelper vi kunder med å velge riktig safe, og en mail eller telefon til vårt kundesenter kan spare deg for både tid og penger. Vi gjør alt vi kan for at du skal velge å handle din nye safe hos oss og vi står klar til å hjelpe deg på veien mot en sikker hverdag.

Send oss en mail til post (at) sikkerheten-selv.no eller ring oss på tlf. 64 00 94 54 så hjelper vi deg!