Friedland temaside
Friedland og Honeywell ringeklokker

Du har kanskje allerede hørt om Friedland, de er nemlig en av verdens mest anerkjente produsenter av ringeklokker og finnes i dag hos huntretusener av boliger over hele Europa. Hvor mange ganger har du ikke ringt på hos noen med 'navn' Friedland. I dag eies Friedland av Honeywell og deres lange tradisjon med ringeklokker fortsetter nå med merkevaren Honeywell.

Du husker kanskje denne?

Det hele start med den velkjente sorte Friedland ringeknappen, hvor de fleste kundene ikke skiftet ut Friedland merkelappen med sitt eget. Med denne ringeknappen fikk Friedland kunder over hele landet - og er fortsatt ledende på dørklokker og tilbehør. Deres sortiment har utviklet seg og i dag kjøper veldig mange trådløse dørklokker, med nytt design, avansert funksjonalitet og viktigst av alt - overlegen kvalitet.

Hva gjør Friedland / Honeywell så spesielle?

Det er på kvaliteten man skiller Friedland / Honeywell fra andre ringeklokker. Mange kjøper billige ringeklokker på jernvarehandler og de rimelige varehusene, ringeklokker kan koste så lite som 99,- kr. Pr. stk. Dessverre holder disse ringeklokkene sjelden en hel vinter. En Friedland ringeklokke derimot har du så lenge at du til slutt glemmer når du kjøpte den. I dag selger vi kun Friedland ringeklokker - rett og slett fordi vi så å si aldri opplever å få en ringeklokke i retur.

Hva tilbyr Friedland / Honeywell nå?

Friedland er som vi har nevnt tidlligere ledende på trådløse ringeklokker over hele Europa, og har i dag et bredt sortiment av trådløse ringeklokker. I dag er Friedland eid av Honeywell og deres velkjente ringeklokker selges nå under merkevaren Honeywell. Produktene deres er delt inn i ulike serier, hvor de mest populære er de nye Honeywell modelleme, samt den velkjente LIBRA serien. Disse seriene er noe ulike med tanke på design og utseende, men har mange likheter med seg når deg gjelder funksjonalitet og fleksibilitet.

I tillegg har Friedland et stort utvalg av kablede ringeklokker, og ikke minst ringeknappertil kablede dørklokker. I dette utvalget finner du både de mest tradisjonelle dørklokkene, og ikke minst mer moderne klokker og ringeknapper i aluminium og børstet stål.

Nye modeller fra Honeywell

Populær trådløs dørklokke med volumkontroll

Honeywell DC313N - trådløs ringeklokke

Komplett trådløs ringeklokke med volumkontroll. 150M rekkevidde. LED strobe. 6 ulike ringelyder.

kr. 549,-

Bestselger

Liten og lekker trådløs ringeklokke. Populær!

Honeywell DC515N - trådløs ringeklokke

Liten og lekker trådløs dørklokke med HALO belysning, volumkontroll, 150M rekkevidde, 6 ulike ringelyder og stille-modus.

kr. 849,-

Bestselger

Toppmodell fra Honeywell. Meget lekker og funksjonell

Honeywell DC915N - trådløs ringeklokke

Markedsledende trådløs dørklokke med 200M rekkevidde, opptil 5 års batterilevetid, HALO belysning og flere praktiske funksjoner

kr. 999,-

Friedland kablede ringeklokker

Fortsatt er det mange som sverger til kablede ringeklokker. Mange ønsker muligheten til å koble til eldre ringeknapper, gjerne i et design som matcher boligen. Kablede ringeklokker fra Friedland er også kjent for sin svært høye kvalitet, samt design. Du kan velge mellom ulike modeller med ulike spesifikasjoner. Det er også et større utvalg av ringeknapper når du velger en kablet ringklokke.

Husk også å kjøp batterier eller trafo i tillegg - dette må du ha for å få en kablet ringeklokke til å virke. Nedenfor finner du et utdrag av vårt sortiment av kablede ringeklokker fra Friedland.

Friedland kablede ringeklokker / et lite utvalg

Friedland E2629 - kablet ringeklokke

Prisgunstig, liten og nett kablet ringeklokke fra Friedland. For 5-8 V AC spenning. Med gammeldags ringelyd.

kr. 199,-

Honeywell D230 - Big Ben (kablet dørklokke)

Mekanisk ringeklokke i lekkert design fra Honeywell.

kr. 349,-

Honeywell D117 - Ding Dong kablet dørklokke

Tradisjonell Honeywell kablet dørklokke med Ding Dong lyd.

kr. 349,-

Bestselger

Honeywell D723 Pushlite - ringeknapp

Den tradisjonelle Honeywell trykknappen. Norges mest populære. Med navnskilt.

kr. 149,-

Bestselger

Friedland D91 - ringeknapp i rustfritt børstet stål

Lekker og prisgunstig ringeknapp i rustfritt stål fra Friedland

kr. 599,-

Populær

Honeywell D664 Medallion - ringeknapp i messing

Lekker og sirkulærformet trykknapp fra Honeywell i messing. Med belysning.

kr. 399,-

Populær

Honeywell D753 8V 1A ringetrafo

Komplett 8V transformator for mekaniske ringeklokker

kr. 299,-

Honeywell D780, 8V/1A DIN skinne / transformator

Ringetrafo fra Honeywell for DIN skinne montering. 8V.

kr. 299,-

Honeywell D561 - ringeledning 8M

8M lang ringeledning fra Honeywell.

kr. 79,-