Creone nøkkelskap
Fremtidens nøkkelskap er her

Nøkkelhåndtering har et navn - nemlig Creone

Med sine smarte nøkkelskap har svenske Creone vist at et nøkkelskap ikke bare er et metallskap uten noe som helst kontroll eller fleksibilitet over nøklene på innsiden. Med skapene fra Creone er nøkkelskapene blitt smarte, med flere brukere, logg over hvem som har hentet nøklene ut, begrenset tilgang pr. bruker osv.

Creone sine skap gir din bedrift det vi kaller sikker nøkkelhåndtering. Uansett om du trenger et lite skap med få nøkler eller et stort skap eller rack med tusenvis av nøkler har Creone den rette løsningen for deg. Forskjellen fra de tradisjonelle skapene er at at alt blir loggført, og du enkelt kan bestemme hvem som skal ha tilgang de ulike nøklene.

Enkelt og greit gjør Creone sine smarte nøkkelskap hverdagen enklere for din bedrift. Vi selger og innstallerer Creone sine løsninger for sikker nøkkelhåndtering til transportselskaper, eiendomselskaper, stat og kommune og alle andre som ønsker full kontroll nøklene sine.

En nøkkel på avveie kan nemlig få store konsekvenser.

Forskjellige varianter

Creone sine nøkkelskap kommer i ulike varianter og størrelser. I tillegg finner du en smart programvare som gjør nøkkelhåndteringen i din bedrift til en lek. Med programvaren administrerer du både brukere og nøkler raskt og effektivt.

Programvaren er tilgjengelig både som lokal innstallasjon i deres nettverk, eller som en skyløsning hvor alt du trenger er å logge inn via din nettleser.

Gå til anskaffelse av et nøkkelskap fra Creone til din bedrift og få kontroll på nøklene.

Nøkkelautomat: Vi tilbyr også en smart nøkkelautomat med 30 luker fra finske LivionKey. Nøkkelautomaten finner du her.

Basic serien - Den enkleste varianten

Creone sin Basic serie bygger på enkelhet og trygghet. Skapene er utstyrt med et kodetastatur for inntasting av kode og programmering. Basic serien passer for bedrifter med få brukere og nøkler. Ettersom du ikke kan ha programvare til Basic skapene betyr det at ved store mengder brukere og nøkler kan det fort bli tungvint å skulle programmere alt fra tastaturet.

Basic serien finnes i ulike modeller fra 2 til 6 luker. Samtlige modeller kan bygges ut med ekspansjonsskap, opptil 15 skap i valgfri kombinasjon. På denne måten kan du få hele 96 luker i ett og samme system som styres fra ett kodetastatur.

Smart nøkkelskap med 20 kroker

Creone 9001 B - Smart nøkkelskap / 1 dør

Smart nøkkelskap fra Creone med kodetastatur. Utstyrt med 29 kroker. Maks 500 brukere.

kr. 9999,-

Basic

Smart nøkkelskap med 2 dører

Creone 9002 B - Smart nøkkelskap / 2 dører

Smart nøkkelskap fra Creone med 2 dører og 8 nøkkelkroker i hver dør. Maks 500 brukere.

kr. 11499,-

Basic

Creone nøkkelskap med 6 luker

Creone 9006 B - Smart nøkkelskap / 6 luker

Creone nøkkelsafe med kodetastatur for 500 brukere. Med 6 små luker.

kr. 13499,-

Basic

Creone nøkkelskap i Stainless design

Creone 9006 B Stainless - Smart nøkkelskap / 6 luker

Smart nøkkelskap i Stainless design fra Creone. Med 6 små luker. Maks 500 brukere.

kr. 16999,-

Basic

Smart nøkkelskap med 216 nøkkelkroker

Creone 9500 B - Smart nøkkelskap / 216 kroker

Stort nøkkelskap fra Creone med 216 nøkkelkroker. Programmeres med kodetastatur i front. Maks 500 brukere.

kr. 18899,-

Basic
System serien - Den litt mer avanserte

System serien er ett skritt videre fra Basic serien, og er en serie med intelligente og fleksible nøkkelskap hvor det i tillegg til tastatur også er et digitalt display for enklere programmering. System skapene kan også administreres med programvaren KeyWin Light som gjør programmering av brukere og koder til en lek )må kjøes i tillegg). Med en USB stick overfører du data fra programvaren til skapet, og motsatt vei. System skapene kan også bygges ut med ekspansjonsskap slik at du kan få hele 96 luker.

System serien finnes i ulike modeller med 16, 29 eller 216 nøkkelkroker - alternativt med 6 mindre luker.

Smart nøkkelskap med display. 29 kroker.

Creone 9001 S - Smart nøkkelskap / 1 dør

Smart nøkkelskap med tastatur og display. Utstyrt med 29 kroker. Opptil 500 brukere.

kr. 14999,-

System

Nøkkelskap med display. To dører med 8 kroker.

Creone 9002 S - Smart nøkkelskap / 2 dører

Creone nøkkelskap med display. Mulighet for å administring via software.

kr. 15999,-

System

Praktisk lukeskap med 6 små luker.

Creone 9006 S - Smart nøkkelskap / 6 luker

Praktisk nøkkelskap med 6 små luker. Programmer inn opptil 500 brukere.

kr. 17999,-

System

Lekkert nøkkelskap med 6 små luker

Creone 9006 S Stainless - Smart nøkkelskap / 6 luker

Lekkert Stainless utført nøkkelskap med 6 små luker. Programmer inn opptil 500 brukere.

kr. 19999,-

System

Stort nøkkelskap med 216 kroker

Creone 9500 S - Smart nøkkelskap / 216 kroker

Stort nøkkelskap fra Creone med tastatur, display og 216 nøkkelkroker. Opptil 500 brukere.

kr. 23999,-

System

Programvare til System skapene

KeyWin Light Programvare

Programvare til Creone System nøkkelskap. Enkel administrering av brukere, koder, logg osv.

kr. 5599,-

KeyControl serien - Full kontroll

Creone sin KeyControl serie består av smarte nøkkelskap med elektronisk nøkkel-identifikasjon og administering via Creone sin egen programvare. Med KeyControl skapene kan du både styre og overvåke hver eneste nøkkel - til enhver tid - og fra hvor som helst i verden hvis du ønsker.

Alle hendelser blir automatisk loggført i realtime i programvaren slik at du enkelt kan sjekke hvem som har hentet ut den besteme nøkkelen osv. Skapene fylles med nøkkellister hvor du enten har ikke-låsbare eller låsbare 'pinner' du henger nøkkelen på. Med en låsbar pinne kan du via programvaren enkelt bestemme hvilken bruker som skal ha tilgang eller ikke på en 'pinne'.

Når brukeren da taster sin kode registrere skapet umiddelbart hvilken nøkler den spesifikke brukeren har tilgang til og ikke. Med låse lister vil tom. nøklene brukeren ikke har tilgang til sitte fast. Når brukeren skal levere nøkkelen tilbake kan han sette den hvor som helst i skapet - skapet registrerer selv at nøkkelen er tilbake og i hvilken posisjon slik at alt er klart for neste bruker.

Full fleksibilitet

KeyControl skapene er fullstendig fleksible og kan utvides fra 14 nøkler og opptil tusenvis av nøkler i samme system. Etterhvert som bedrifter vokser kan du enkelt legge til flere nøkkelskinner i skapet. Opptil 100 skap kan kobles sammen i samme system.

Låse og ulåste nøkkelplasser

De intelligente 'IntelliPin' finnes i to versjoner. Ikke låsbare pinner gir automatisk alarm hvis brukeren ikke har tilgang til nøkkelen. Låsbare pinner tar det ett steg videre og fysisk låser pinnen og nøkkelen fast i nøkkelskinnen. Skinnene indikerer med en gang du åpner skapet med din kode hvilken eller hvilke nøkler du har tilgang til. Er nøkkelen du er ute etter ikke i skapet får du beskjed på diplayet om hvem som har nøkkelen.

Administrer skapet med KeyWin 5 eller Keywin 6 (web-basert)

KeyWin 5 programvaren sørger for å holde kontroll på nøklene i skapet. Du kan enkelt koble til via TCP/IP og kommunisere med skapet via nettverk. På denne måten kan du administrere brukere og nøkler uansett hvor du er i verden. Programvaren gir deg også full hendelseslogg, samt søkefunksjon for nøkler og brukere.

Vi anbefaler derimot å gå for den nyeste løsningen fra Creone, nemlig Keywin 6. Dette er en webbasert programvare hvor du enkelt logger deg på via nettleser. All funksjonalitet får du direkte i nettleseren. Her oppretter du brukere, gir tilgang, legger nøkler i grupper, setter tidsstyring osv. Med Creone sin Keywin 6 er det ingen begrensninger på måten du håndterer nøkler på.

KeyWin 5 Programvare

KeyWin 5 og 6 programvaren fra Creone er fullstappet med alt du trenger for enkel nøkkeladministrasjon. Programvaren sørger for rask og enkel kommunikasjon med ditt Creone nøkkelskap.

Enkel å bruke
Administratoren av programvaren bestemmer hvem av de ansatte som har tilgang til en spesifikk nøkkel gjennom å angi hvilken bruker som kan logge seg inn i skapet med sin personlige kode. Programvaren er svært enkel i bruk og intuitiv. I løpet av få minutter etter innstallsjon ser man fort tankegangen ment for programvaren.

Lag brukergrupper
Du kan forenkle håndteringen når det er mange personer og nøkler som skal håndteres på samme måte. Du kan lage både nøkkel og brukergrupper.

Navngi nøkler
I programvaren navngir du hver enkelt nøkkel til et navn eller nøkkel-id. Dette gjør det lettere for de ansatte, samt å holde oversikten i programvaren spesielt hvis dere har mange nøkler.

Intelligent søkefunksjon
Søkefunksjonen finner alt i KeyWin ettersom den søker i hele programmet, like raskt som du skriver.

Visuell oversikt
Med den visuelle oversikten kan du se nøkkelskapets status, samt redigere nøkler som allerede er plassert i skapet.

Tidsstyring
Begrens en gruppes bruk av skapet gjennom å sette en tidskanal. Gruppens nøkler er da tigjengelig når tidskanalen er aktiv.

Hendelseslogg
I loggen registreres alle hendelser, både fra nøkkelskapet og KeyWin 5.

Backup
Ta rask og enkel backup for å sikre god administrering. Backupen tildeles automatisk navn til dato og klokkeslett.

Eksport av logg
Ønsker du å eksportere en hendelseslogg kan du gjøre det enten til en CSV-fil, PDF eller Excel.

Hva koster et Creone skap

Hvor mye koster en løsning fra Creone er et spørsmål vi daglig får. Her kommer det helt an på hva slags funksjonalitet du trenger, samt antall nøkler det er snakk om. Har du store verdier i bedriften kan et nøkkelløsning fra Creone være spart inn i løpet av kort tid - for ikke å snakke om tidsbesparelsen.

For å gi deg en oversikt over pris trenger vi å vite litt om ditt behov. Under finner du en oversikt over punkter deg kan være en fordel å tenke gjennom på forhånd.

  • Antall nøkler du skal styre og oppbevare i nøkkelskapet
  • Har du behov for å styre tilgang til de ulike nøklene pr. bruker, dvs. låste lister
  • Har du behov for programvare for enklere kontroll